Успех из историје

На Општинском такмичењу из историје, одржаном 23.03.2024.,у Економско-трговинској школи у Бору, ученик наше школе Лазар Марковић (2/4) остварио је одличан резултат освојивши треће место. Честитамо Лазару и његовом ментору, наставнику Историје, Веселину Голубовићу и желимо много знања и среће на Окружном такмичењу.

Read More »

НЕО (Национална еколошка олимпијада)

На окружном такмичењу НЕО (Национална еколошка олимпијада) одржаном 10.03.2024. у организацији Регионалног центра за таленте, ученице наше школе оствариле су одличне резултате и оствариле пласман на Републичко такмичење. Јовановић Теодора (I1) освојила је 1.место, док су Савић Јована (I1) и Перић Николина (I1) освојиле 2.место. Честитамо им и желимо много знања и среће на Републичком […]

Read More »

Информатичка олимпијада – Прво место

На окружном такмичењу ИНФОС – Информатичка олимпијада, одржаном 01.03.2024. у организацији Регионалног центра за таленте, ученица наше школе Јовановић Теодора (1/1), остварила је одличан резултат освојивши прво место и пласирала се на Републичко такмичење. Честитамо јој и желимо много знања и среће на Републичком такмичењу.

Read More »

Окружно такмичење у КОШАРЦИ и БАСКЕТУ

Окружно такмичење у КОШАРЦИ и БАСКЕТУ 3 х 3 одржано је 22.02.2024. године у Спортском центру у Бору. У конкуренцији омладинаца наша школа освојила је прво место и пласирала се на међуокружно такмичење. Желимо им много сређе у наредним фазама такмичења.

Read More »

Пословни изазов

Наша ученица Марина Јовановић IV-2, под менторством наставнице Наташе Милановић, учествовала је на Националном такмичењу из предузетничких вештина “Пословни изазов”, које се одржало 6. и 7. фебруара 2024. год. у Београду. На такмичењу је учествовало чак 100 ученика из 42 града и били су подељени у 20 тимова. Њихов задатак је био да осмисле производ […]

Read More »

Свети Сава школска слава

У суботу, 27.01.2024. год. Машинско-електротехничка школа Бор прославила је школску славу ,,Свети Сава”. Свечаност су увеличали и ученици наше школе и гимназије ,,Бора Станковић” који су уз помоћ наставника српског језика, веронауке и музичке културе приредили пригодан програм. Захваљујемо се свима који су дошли и увеличали овај дан.

Read More »