Konkurs za roditelje i učenike za učešće na mobilnosti u okviru projekta “PLAY AGAINST BULLYING”

Rok za prijavu zainteresovanih je četvrtak 15.09.2022. godine

rojektni tim Erasmus+ projekta „Play Against Bullying“ raspisuje KONKURS za učešće učenika – domaćina na mobilnosti, koja se organizuje u okviru projekta u našoj školi.

U periodu od 10. 10. do 14. 10. 2022. godine, u okviru Erasmus+ projekta „Play Against Bullying“ , naša Škola biće domaćin učesnicima iz drugih zemalja. Budući da je jedan od ciljeva projekta uspostavljanje i razvijanje prijateljstva među učenicima, kao i upoznavanje drugih nacionalnih kultura i tradicija, ove razmene zamišljene su tako da učesnici borave u što neposrednijim okruženjima, tj. u porodicama svojih vršnjaka.

Obaveze učenika – domaćina su da 9.10.2022. dočekaju učenika – gosta i u narednoj nedelji obezbede smeštaj i obroke, pruže mu neophodnu podršku tokom boravka u našem gradu i isprate ga 15.10. 2022.  

Svi učenici zainteresovani  za ovakvu vrstu iskustva i druženja, koji misle da mogu biti dobri domaćini, mogu se prijaviti svojim odeljenjskim starešinama, a prilikom vrednovanja na konkursima za predstojeće mobilnosti, biće nagrađeni dodatnim poenima. Pravo na učešće imaju učenici svih razreda naše škole.